Το παλεύει για την άδεια ο Πανιώνιος

Την πόρτα της ΕΠΟ περνάει το πρωί της Τρίτης (12/4) ο Πανιώνιος για να υποβάλει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή έφεση κατά της αρνητικής εισήγησης για την άδεια.

Το παλεύει για την άδεια ο Πανιώνιος

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη χορήγηση της άδειας είναι οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Το πρωί της Τρίτης (12/4) οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα περάσουν την πόρτα της ΕΠΟ προκειμένου να υποβάλουν έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της αρνητικής εισήγησης της επιτροπής αδειοδοτήσεων.

Παρά την απογοήτευση που προκάλεσε η αρχική απόφαση, στη Νέα Σμύρνη ελπίζουν αυτή τη φορά σε δικαίωση, ούτως ώστε να μην πάει στράφι ο κόπος όλης της χρονιάς και η πολύ καλή παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα.

Πάντως ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων, κ. Δημητρίου, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν "παράθυρα" για καθυστερημένη προσκόμιση νέων στοιχείων. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Δεν αποκαλύπτουν ούτε το πως, ούτε το γιατί δεν ήρθε τελικά η άδεια που περίμεναν, ωστόσο πιστεύουν ότι αυτή τη φορά διορθώθηκαν κάποια στοιχεία που έλειπαν από τον φάκελό τους.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που "καίει" αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο, αφήνοντας στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι και φυσικά την ήττα από την ΑΕΚ.

Βέβαια, τη συγκεκριμένη υπόθεση παρακολουθούν στενά κι άλλες ομάδες της Super League, αφού σε περίπτωση που τελικά έχει άδοξο τέλος για τους "κυανέρυθρους" τότε όποιος τερματίσει στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, θα μπει στα πλέι οφ στη θέση του Πανιωνίου. Κάτι που τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και οι Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος θα το κυνηγήσουν την τελευταία αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK