To παλεύει για τους Ιρανούς ο Πανιώνιος, ελπίδες για Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος ξέρει ότι δεν μπορεί να έχει τους Μασούντ και Χατζισαφί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Γι' αυτό της Νέας Σμύρνης όμως σκοπεύει να πολεμήσει όπως μπορεί.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η συμμετοχή των Μασούντ και Χατζισαφί στο παιχνίδι του Ισραήλ, αν τελικά ο Πανιώνιος παίξει με τη Μακάμπι του Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό του Europa League, θα πρέπει να αποκλειστεί.

Αμφότεροι διαμήνυσαν στους ανθρώπους του Ιστορικού ότι ο νόμος του Ιράν για τη μετάβαση στο Ισραήλ είναι πολύ αυστηρός και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ποδοσφαιριστές κινδεύουν με "καμπάνα" από τις αρχές του Ιράν και θέτουν εν αμφιβόλω την παρουσία τους στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα τους.

Αντίθετα, για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δεν αποκλείεται να βρεθεί μία φόρμουλα έτσι ώστε Μασούντ και Χατζισαφί να αγωνιστούν κανονικά. Δεν θα είναι εύκολο, χρειάζεται πολλή δουλειά στο παρασκήνιο, ωστόσο η προσπάθεια θα γίνει.

Κατά τα άλλα, ο Πανιώνιος προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Γκόριτσα στη Σλοβενία στην οποία θα κληθεί να υπερασπιστεί το ικανοποιητικό 2-0 του πρώτου ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK