To παράπονο του Ουζουνίδη από τους παίκτες του

Tο να γνωρίζεις την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σαφώς και δεν είναι ντροπή. Το να μην παλεύεις όμως σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

To παράπονο του Ουζουνίδη από τους παίκτες του
INTIME SPORTS

Οχι τουλάχιστον από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος είχε δει τους παίκτες του να μάχονται σαν λιοντάρια σε όλα τα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Και τους τόνισε στην προπόνηση της Δευτέρας (που είχε το χαρακτήρα χαλαρώματος για όσους έπαιξαν).

"Είμαι ο αρμόδιος για το ποιοι θα παίζουν αλλά όσοι αγωνίζονται θέλουν να με δικαιώνουν τουλάχιστον στην προσπάθεια. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Εβρίτης τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του ο οποίος έκανε και ξεχωριστές παρατηρήσεις στον Μπουμάλ.

Η προετοιμασία για το εξίσου δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή θα αρχίσει την Τετάρτη. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα μάλλον θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες με βάση και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της πρεμιέρας.

Σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Φυλής για τους αναπληρωματικούς, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Κηφισιά. Για τον ιστορικό σκόραραν οι Ανσαριφάρντ και Καραμάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK