Πανόπουλος: "Ήταν ένα ΔΣ... μπάχαλο"

Ο Χρήστος Πανόπουλος τόνισε πως μπορεί να πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις στο ΔΣ της Super League, όμως θα πρέπει και να... εφαρμοστούν. Αιχμές για τους "μεγάλους", συμφωνεί με Ολυμπιακό για ιδιοκτησιακό καθεστώς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
panopoulos EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά το τέλος του κρίσιμοι ΔΣ της Super League, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε πως ο πρωταθλητής θα προκύψει από τα play offs, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης δεν φάνηκε τόσο αισιόδοξος, ενώ τόνισε πως πρέπει να βοηθήσει η πολιτεία για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

"Σήμερα είδαμε ένα Δ.Σ. μπάχαλο. Λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα υλοποιηθούν. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Μάλλον απαισιόδοξος είμαι ως προς το τι θα γίνει. Οι decision makers είναι οι μεγάλοι. Οπως ήδη ξέρετε η αναδιάρθρωση πέρασε με οριακή πλειοψηφία. Είμαι ελεύθερος πολίτης και μπορώ να εκφράζω την άποψή μου.

Σας ξαναλέω ότι ήταν μπάχαλο με τα όσα άκουσα και όσα εκφράστηκαν εκεί. Βγήκαν κάποιες μικρές άκρες από αυτό το μπάχαλο. Συνεχίζουμε να έχουμε ένα τεράστιο ερωτηματικό για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίξει ρόλο και η πολιτεία προκειμένου να προφυλάξει το ποδόσφαιρο. Δεν εννοώ με χορηγίες. Μιλάω για το κομμάτι που έχουμε θέσει ως λίγκα για το στοίχημα και τον αθλητικό νόμο σχετικά με την διαφάνεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι κάτι το οποίο είναι λογικό και θεμιτό αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων. Όσο για τη στάση των μεγάλων, δεν μπορώ να σας διαβάσω ακριβώς τι είπαν. Για την ακρίβεια μπορώ να σας το διαβάσω αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ. Πίσω από κάθε τους λέξη και στάση μου δείχνουν ότι κρύβεται κάτι άλλο. Υπάρχει ένα μεγάλο ναι μεν, αλλά με τέσσερις προϋποθέσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK