Πανθρακικός - Πλατανιάς 0-2

Σπουδαίο διπλό του Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων έφυγε με το διπλό από την Κομοτηνή (2-0) και έριξε στα... τάρταρα τους γηπεδούχους. Μόνο με θαύμα θα σωθεί ο Πανθρακικός.

Πανθρακικός - Πλατανιάς 0-2

Εικόνα αγώνα:

O Πλατανιάς ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σελίν, στο 18', να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ με σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή του Αθανασιάδη. Oυσιαστικά αυτή η φάση διαφοροποίησε την εικόνα του αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο και δεν απειλούσαν τον Πανθρακικό. Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 15' η ομάδα του Χατζηνικολάου είχε δοκάρι με τον Ηλιάδη, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να φέρει στα μέτρα του το ματς.

Το 0-1 φόρτωσε με άγχος την ομάδα της Κομοτηνής που προσπάθησε να ανέβει και να επιτεθεί, αλλά ο Πλατανιάς ήταν δυνατός στην άμυνα και κρατούσε το υπέρ του αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Πλατανιά. Ο Μενδρινός έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Ανγκούλο με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι βέβαια διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντιγκινί πήρε μία κεφαλιά, όμως ο Αποστολόπουλος πάνω στη γραμμή έδιωξε και κράτησε το σκορ στο 2-0.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός πήρε την κατοχή, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σωτηρίου.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Χαβίτο δεν βοήθησε και πρόσθεσε ακόμα μία προβληματική εμφάνιση.

MVP:

Εξαιρετικό στήσιμο από τον Παράσχο, ειδικά μετά το 0-1. Ο Έλληνας τεχνικός έσωσε τον Πλατανιά και τον ανέβασε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Σπουδαίο διπλό για το συγκρότημα των Χανίων που ουσιαστικά καθάρισε με την υπόθεση-παραμονή. Στην αντίπερα όχθη ο Πανθρακικός δεν βρήκε γιατρειά ούτε με την αλλαγή προπονητή και πλέον σκέφτεται... τη Football League.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Χρήστου (Γαβριηλίδης 79'), Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (Βάλτερ 59'), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σενίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (Ντίνας 91'), Γουνδουλάκης (Στανισάβλιεβιτς 67'), Ανγκούλο.

To live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK