Αποδεκατισμένος ο Πανθρακικός κόντρα στον Ολυμπιακό

Πολλά τα προβλήματα της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά ποδοσφαιριστές.

Το Σάββατο (5/12) υποδέχεται ο Πανθρακικός τον Ολυμπιακό, ωστόσο η ομάδα του Ελευθερόπουλου θα έχει πολλές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Τζάνης, Ίγκορ, Μπαλούφο, Λαδάκης και Χασομέρης που έχουν υποστεί θλάση. Παράλληλα εκτός είναι και οι Μάρτινς και Μεχία που συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ποινή τους.

Το μόνο θετικό για τους Ακρίτες είναι το γεγονός πως ο Μπαϊκαρά εξέτισε και επιστρέφει. Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Σερφά, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Ψάλτης, Σέτι, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χαβίτο.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα