Δανεικός από τη Γιουβέντους στον Πανθρακικό ο Ρούσσος

Τον δανεισμό του Άλμπερτ Ρούσσου από τη Γιουβέντους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Δανεικός από τη Γιουβέντους στον Πανθρακικό ο Ρούσσος

Σην απόκτηση του Άλμπερτ Ρούσσου ως δανεικού από τη Γιουβέντους προχώρησε ο Πανθρακικός.

Η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τη Juventus, του ποδοσφαιριστή ΑΛΜΠΕΡΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ". Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Αλμπέρτος Ρούσσος, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 22, δήλωσε:" Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφοντας στην Ελλάδα έρχομαι σε μια φιλόδοξη ομάδα όπως ο Πανθρακικός. Σκοπός μου είναι δώσω το καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα και να τη βοηθήσω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να πετύχει τους στόχους της".

Το προφίλ του Αλμπέρτου Ρούσσου

Γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου του 1996 στη Ρόδο, ο Άλμπερτ (όπως τον φωνάζουν οι γνωστοί και οι φίλοι του) «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Διαγόρου Ρόδου, όπου ήταν, μάλιστα, συμπαίκτης και με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τον Σταύρο Πεταυράκη. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο με το Διαγόρα το πραγματοποίησε το πραγματοποίησε τη σεζόν 2011-2012, καταγράφοντας 13 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά το πρώτο του εξάμηνο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όμως, και χάρη στις πολύ καλές του εμφανίσεις με την ομάδα της Ρόδου προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Juventus. Πήγε στην Ιταλία προκειμένου να δοκιμαστεί για λίγες ημέρες και αφού κέρδισε τις εντυπώσεις υπέγραψε συμβόλαιο και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των "μπιανκονέρι", αποκτώντας σπουδαίες εμπειρίες.

Το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός από τη Juventus στη Cercle Brugge, για λογαριασμό της οποίας συμμετείχε σε 1 επίσημο παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, ο Άλμπερτ έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων και, μάλιστα, συμμετείχε στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ως την ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αιχμές από Πανθρακικό στο "αντίο" του Ελευθερόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK