Ο 16χρονος Έλληνας που δοκιμάζεται από τον προπονητή του Μπουφόν!

Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Τζελέπης.

Ο 16χρονος Έλληνας που δοκιμάζεται από τον προπονητή του Μπουφόν!

Ο νεαρός, μόλις 16 ετών, και εξαιρετικά ταλαντούχος τερματοφύλακας του Πανθρακικού, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πανθρακικού, δοκιμάζεται από την Τζένοα και έχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει πτυχές του ταλέντου στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Τζελέπης είχε μπει στο στόχαστρο του προπονητή τερματοφυλάκων της Τζένοα Τζιανλούκα Σπινέλι ο οποίος έχει το ίδιο πόστο και στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Από τα χέρια του έχουν περάσει μεγάλοι Ιταλοί τερματοφύλακες και κυρίως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ίσως ο καλύτερος γκολκίπερ του κόσμου.

Ακόμα και αν ο νεαρός τερματοφύλακας δεν υπογράψει, το πέρασμά του από την Ιταλία μόνο καλό θα του κάνει αφού είναι γνωστός ο αποτελεσματικός τρόπος που δουλεύουν οι γείτονες με τους γκολκίπερ. Το ίδιο είχε συμβεί και με ακόμη έναν παίκτη του μάνατζερ, Τάσου Δανιά, τον Νιλς Ψυχογιό του Ολυμπιακού (1995) ο οποίος πρόσφατα δοκιμάστηκε στο Αμβούργο.

Εφόσον όμως πείσει, ευνοημένος θα βγει και ο Πανθρακικός ο οποίος θα παραχωρήσει τον παίκτη θα καρπωθεί οικονομικό όφελος από έναν αθλητή ο οποίος δεν έχει ούτε συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK