Εκτός οι Λαδάκης και Ποτουρίδης, μέσα οι Μεχία και Εμπό

Χωρίς τους Αντώνη Λαδάκη και Γιάννη Ποτουρίδη θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στο κυριακάτικο (3/5, 19:00) ματς με την Βέροια, ενώ αντίθετα οι Αλφρέδο Μεχία και Πάπε Εμπό εξέτισαν τις ποινές του.

Εκτός οι Λαδάκης και Ποτουρίδης, μέσα οι Μεχία και Εμπό

Η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Βέροια πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τον Μάνουελ Ρόκα να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην της απουσίας του Αντώνη Λαδάκη, αλλά και του Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού επιστρέφει τόσο ο Αλφρέδο Μεχία όσο και ο Πάπε Εμπό, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, αφού έκαναν αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δούλεψαν σε υψηλούς ρυθμούς σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Πανθρακικού ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει το Σάββατο για τη Βέροια και θα διανυκτερεύσει εκεί, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την τοπική ομάδα (19:00).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Χρήστου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Μεχία, Ρομέου, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Μπάλντα, Χασομέρης, Ιγκόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK