Ελευθερόπουλος: "Με λυπεί η εικόνα μετά το 1-1"

Στην άσχημη αντίδραση των παικτών του μετά το 1-1 στάθηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ελευθερόπουλος: "Με λυπεί η εικόνα μετά το 1-1"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου:

Προ ηγηθήκαμε, τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Χάσαμε ευκαιρίες και στη φάση του Βάλντερ, ένας θρίαμβος δεν μπαίνει και μετατρέπεται σε μία δύσκολη μέρα για όλους μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλα τα κομμάτια. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε μετά την διακοπή καλύτεροι",είπε αρχικά ο τεχνικός των "κροκοδείλων" και συνέχισε:

Για τη διαχείριση του ματς και τις αλλαγές, είπε: "Κυρίως οι πρώτες δυο αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Η τρίτη αλλαγή έγινε για να πιέσουμε. Οι απουσίες είναι απουσίες, το ζητούμενο είναι αυτοί που είμαστε. Μεγαλώνει η ψαλίδα. Δεν έχουμε μαζέψει πόντους και αυτοί μένουν. Κανείς δεν θα θυμάστε ότι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Εμένα με λυπεί η εικόνα μετά το 1-1. Το ίδιο πάθαμε και στην Νέα Σμύρνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Από τη μέρα που αναλάβαμε είχαμε δεχθεί ένα γκολ. Σήμερα μέχρι το 83' ήμασταν στο 1-0. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. Ο καθρέφτης για μένα είναι οι προπονήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK