Φιλικό με Γαλατασαράι ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι το προσεχές Σάββατο (10/10) στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής.

Φιλικό με Γαλατασαράι ο Πανθρακικός

Σε συμφωνία για την πραγματοποίηση μίας σημαντικής φιλικής αναμέτρησης προχώρησε ο Πανθρακικός, καθώς ανακοίνωσε πως το προσεχές Σάββατο (10/10) θα φιλοξενήσει τη Γαλατασαράι στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Όταν πριν μερικούς μήνες η Galatasaray μας φιλοξένησε στην Τουρκία και στις εγκαταστάσεις της για το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015, είχαμε εκφράσει την πρόθεσή μας να ανταποδώσουμε την άριστη φιλοξενία, με τη διεξαγωγή φιλικού στην Κομοτηνή.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σήμερα είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε πως στις 10 Οκτωβρίου 2015 ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ την Πρωταθλήτρια Τουρκίας. Χαρά γιατί οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στη δική μας ομάδα και τη Galatasaray είναι εξαιρετικές, όπως αποδεικνύεται και στην πράξη, και τιμή, διότι πρόκειται σαφώς για έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες που θα έχουν διοργανωθεί ποτέ στο γήπεδό μας.

H Galatasaray, εξάλλου, φέτος συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής, είναι μια από τις πιο ισχυρές και παραδοσιακές ομάδες της γειτονικής χώρας, έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους, μεταξύ των οποίων 20 Πρωταθλήματα Τουρκίας, 1 Κύπελλο UEFA (2000) και 1 UEFA Super Cup (2000).

Θέλησή μας είναι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το ΔΑΚ Κομοτηνής να γεμίζει από κόσμο, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας γιορτή, για τον Πανθρακικό μας καθώς και τη Θράκη γενικότερα κι έτσι να προσφέρουμε στη Galatasaray τη φιλοξενία που μας χαρακτηρίζει και που της αρμόζει.

Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση αναφορικά με τις τιμές και τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK