Φινάλε με νίκη

Ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 και της δεύτερης ομάδας της Λέγκια Βαρσοβίας στο τελευταίο του φιλικό πριν από την επιστροφή του στην Κομοτηνή.

Φινάλε με νίκη

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σκόραραν με τον Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ έχασαν σωρεία ευκαιριών και για άλλα γκολ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής αντιμετωπίζοντας την Λέγκια Βαρσοβίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Ένα παιχνίδι χρήσιμο για τον προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιο και για τους συνεργάτες του, που σε ακόμη μια αναμέτρηση είχαν την ευκαιρία να δούνε σε πράξη όλα αυτά τα οποία πραγματοποιούν στις καθημερινές προπονήσεις και ασφαλώς να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Μετά την νίκη επί της Χαποέλ Ρανάνα και της Άστοντ από το Ισραήλ με 1-0, ο Πανθρακικός τριπλασίασε τις επιτυχίες του κερδίζοντας την 2η ομάδα της Λέγκια Βαρσοβίας με το ίδιο σκορ. Μια συνάντηση που είχε ως πρωταγωνιστή τον Πανθρακικό τις δυνατές μονομαχίες αλλά και την ικανοποίηση από πλευράς των ανθρώπων του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που δικαιούταν σύμφωνα με την εικόνα που έδειξε σε αυτό το χρονικό σημείο αλλά γενικότερα στο παιχνίδι.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ήταν ο σκόρερ που εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Πολωνών. Είχε προηγηθεί εξαιρετική κούρσα του σκόρερ από τα δεξιά, πάσα στον Γκιγιέρμο Πέρεζ το σουτ του οποίου βρήκε τους αμυντικούς.

Νωρίτερα ο Εμπό είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέρες, κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές διακοπές στην αναμέτρηση και ο ρυθμός αλλά και οι ευκαιρίες μπροστά από την εστία να μην είναι αρκετές.

Οι λιγοστές που σημειώθηκαν προήλθαν από τον Πανθρακικό στο 75ο λεπτό με τον Ζδράβο – Ρίζο (είχε μπει 10 λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι) να κάνει το σουτ από τα 20 μέτρα αλλά τον τερματοφύλακα των Πολωνών να αποκρούει την μπάλα και τον Μπεν Σαμπάτ στο 80ο του οποίου η κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάσες πέρασε άουτ.

Πανθρακικός: Φερνάντες, Σαμπάτ, Σερφά, Εμπό, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Μεχία, Μπαϊκαρά (39’ Χασομέρης), Πέρεζ, Τζάνης, Ντιγκινί. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πασχαλάκης, Λαδάκης, Χρήστου, Καθάριος, Κάσες και Ζδράβος-Ρίζος.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Ντενίζ Μπαϊκαρά δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από αντίπαλο του με αποτέλεσμα να νιώσει ζαλάδα.

Μετά από τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκε από το ιατρικό επιτελείο διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Μετά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αφέθηκε ελεύθερος.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι, ανάμεσα τους και 50 παιδιά της ακαδημίας του Πλόνσκι (κωμόπολη η οποία απέχει 10 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Πανθρακικός) και φυσικά υποστήριζαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Λέγκια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK