Ισόπαλος ο Πανθρακικός στην Καβάλα

Ισοπαλία 2-2 έφερε ο Πανθρακικός το Σάββατο σε φιλικό με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη". Δύο γκολ για τους Θρακιώτες ο Νικόλτσης.

Ισόπαλος ο Πανθρακικός στην Καβάλα
Πανθρακικός φιλικό

Ο Μάνουελ Ρόκα ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεμ μετείχαν στην αποστολή και έδωσε ευκαιρία συμμετοχής σε νέους, όπως οι Παπαχρήστος, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος και Νικόλτσης, περισσότερο χρόνο στο νεοαποκτηθέντα Χαβίτο, ενώ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Μεχία μετά και την επιστροφή του τελευταίου από την Ονδούρα.

Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Αφού στο πρώτο 10λεπτο ο Μαρκόπουλος απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΑΟΚ, ήρθε στο 16’ ο Νικόλτσης να ανοίξει το σκορ, μετά τη συνεργασία του με τον Ζδράβο

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά το 1-0 δεν διατηρήθηκε, αφού ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωσή του ο Δουμάνης έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός εμφάνισε σημάδια κούρασης και δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 86’ ο Μαρκόπουλος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Το 1-1 πάντως έγινε 2-2 μέσα δύο λεπτά, καθώς στο 89’ ο Μπλιος έβαλε μπροστά στο σκορ στην Καβάλα, προτού ο Νικόλτση ισοφαρίσει μετά από ασίστ του Χαβίτο.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Πασχαλάκης (60' Αθανασιάδης), Ζδράβος (46' Παπαρούνας), Σέτι, Μελίσσης, Σερφά (60' Μεχία), Παπαχρήστος (46’ Ποτουρίδης), Ηλιάδης (46' Λαδάκης), Ψάλτης (60' Χαβίτο), Μουδούρογλου (46' Χασομέρης), Μαρκόπουλος, Νικόλτσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK