Κάλεσμα Μάντζιου: "Ελάτε να μας χειροκροτήσετε"

Ο Άκης Μάντζιος αξίωσε από τον κόσμο του Πανθρακικού να παρακολουθήσει την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν με τον Ατρόμητο, προκειμένου να χειροκροτήσει την ομάδα για την πορεία της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Κάλεσμα Μάντζιου: "Ελάτε να μας χειροκροτήσετε"

Αναλυτικά η δήλωση:

"Κλείνουμε την σεζόν με ένα παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο μια ομάδα που έχει ανέβει επίπεδο και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να κλείσουμε θετικά μια επιτυχημένη χρονιά.

Θέλουμε ο κόσμος μας, να έρθει, να χειροκροτήσει την ομάδα μας, μια ομάδα που εφέτος έχει καταφέρει πάρα πολλά! Κατάφερε να έχει μια σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παίζοντας καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πετύχει ρεκόρ βαθμών στην ιστορία της και να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή στη Super League από πολύ νωρίς!! Συγχρόνως έδωσε τη δυνατότητα σε αρκετά νέα παιδιά να αγωνιστούν και να αποτελούν το μέλλον της.

Η επομένη ποδοσφαιρική σεζόν θα πρέπει να βρει τον Πανθρακικό καλύτερο σε όλους τους τομείς γιατί η επομένη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη! Όλοι θα πρέπει να συμβάλλουν για να γίνει αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές (και αυτούς που αποχώρησαν), το ιατρικό τιμ, τους φροντιστές, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τους άμεσους συνεργάτες μου για τον επαγγελματισμό τους και την καθοριστική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων μας.

Τη διοίκηση της ομάδος για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτή την δύσκολη σεζόν, και τέλος τον υπέροχο κόσμο της Κομοτηνής που ήταν δίπλα μας από την πρώτη ήμερα.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε χαρά και να σας κάναμε υπερήφανους για την ομάδα μας!!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK