"Ξενιτεύεται" η αποστολή του Πανθρακικού

Εικοσαμελής, για παν ενδεχόμενο, είναι η αποστολή του Πανθρακικού για το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό κι εκείνο του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

"Ξενιτεύεται" η αποστολή του Πανθρακικού

Η αποστολή του συλλόγου της Κομοτηνής αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό το Αγρίνιο, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση του για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Πανθρακικός θα προπονηθεί το Σάββατο, την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, την Δευτέρα θα γίνει πρωινή προπόνηση ξανά στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας

Κατόπιν, θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές με το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσθήκες από την ομάδα Νέων, η οποία αγωνίζεται μια ημέρα νωρίτερα με τον Παναιτωλικό.

Την αποστολή αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Χρήστου, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Καθάριος, Μεχία, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Πέρες, Οκάτσι, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ, Χασομέρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK