Μάντζιος: "Ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα"

Εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Ακης Μάντζιος εξέφρασε για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του.

Μάντζιος: "Ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα"

Αναλυτικά

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και είναι ένα παιχνίδι που θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτό απέναντι στον Άρη αφού και πάλι θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Απόλλωνας έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, που στηρίζεται πολύ σε σέντρες και γεμίσματα, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτές τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Η ομάδα όμως ξέρει να ανταποκρίνεται και στα δύσκολα και το απέδειξε την Πέμπτη και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχαμε έναν αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη και κάτω από δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό.

Τιμωρημένους δεν έχουμε, κάποια προβλήματα υπάρχουν, σίγουρα θα είναι εκτός ο Ντιόγκο και θα περιμένουμε κάποιους παίχτες ως την Κυριακή. Ο Κάσες έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του αλλά δε θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK