Mάντζιος: "Η Καλλονή ήταν καλύτερη"

Ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε ότι η Καλλονή ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, ενώ στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Χρήστου Τζάνη.

Mάντζιος: "Η Καλλονή ήταν καλύτερη"

"Θεωρώ ότι σήμερα δώσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολες οι συνθήκες, λόγω και του αέρα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ εμείς.

Στο δεύτερο θέλαμε να κάνουμε εμείς αυτό που έκανε η Καλλονή, αλλά όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια χάσαμε την ευκαιρία με τον Τζάνη, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, η Καλλονή ήταν καλύτερη", είπε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της Nova.

Λίγο αργότερα, ο Άκης Μάντζιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Ξέραμε ότι θα ναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Καλλονή. Και αυτό το έκανε και πιο δύσκολο ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε στο γήπεδο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε κόντρα αέρα. Ξεκινήσαμε καλά. Καταφέραμε να έχουμε τους επιθετικούς της Καλλονής μακριά από την εστία μας. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι η Καλλονή ήταν καλύτερη. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK