Γιώργος Αθανασιάδης: Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία

Η αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και του Πανθρακικού βρίσκεται στο 8ο λεπτό και ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ των φιλοξενούμενων υποπίπτει σε πέναλτι. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποβάλλεται και αντικαθίσταται από τον τέταρτο τερματοφύλακα: τον Γιώργο Αθανασιάδη. Μία ωραία ποδοσφαιρική ιστορία έχει μόλις αρχίσει.

Γιώργος Αθανασιάδης: Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία

Η παρουσία των Δημήτρη Κουτσόπουλου και Ντίνο Σέρεμετ έκανε εξαρχής πολύ δύσκολο το έργο του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος σε ηλικία 20 ετών ονειρευόταν να υπερασπιστεί την εστία του Πανθρακικού στη Super League.

Τελικά το σύμπαν όχι μόνο συνωμότησε για να παίξει στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, αλλά του επέτρεψε να εξελιχθεί σε πρόσωπο της 22ης αγωνιστικής με τις αποκρούσεις του και κατ' επέκταση το βαθμό που χάρισε στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο τραυματισμός του Κουτσόπουλου, η τιμωρία του Σέρεμετ και η αποβολή του νεοαποκτηθέντος Πασχαλάκη "υποχρέωσαν" τον Άκη Μάντζιο να ενθαρρύνει τον τέταρτο γκολκίπερ του, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε η πρώτη του ενέργεια στο εφετινό του ντεμπούτο να συνδυαστεί με το μάζεμα της μπάλας από τα δίχτυα.

Γιώργος Αθανασιάδης: Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία
INTIME SPORTS

Μπήκε ψυχωμένος, ζήτησε από τον εκτελεστή Μπεν να ακουμπήσει την μπάλα και λίγες στιγμές αργότερα στήθηκε για το πέναλτι. Η επιλογή του να πέσει στην αριστερή γωνία αποδείχθηκε σωστή, το 0-0 παρέμεινε και οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του για να τον συγχαρούν.

"Ένιωσα άγχος, αλλά έπρεπε κατευθείαν να συγκεντρωθώ", εξηγεί στο Contra.gr ο νεαρός γκολκίπερ του Πανθρακικού, ο οποίος αναθάρρησε ακόμα περισσότερο όταν μετά από 2-3 ακόμα επεμβάσεις ο κάπτεν Αχιλλέας Σαρακατσάνος του είπε: "Το ματς είναι δικό σου". Έγινε οριστικά "δικό του" όταν στις καθυστερήσεις απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Τραπ.

Γιώργος Αθανασιάδης: Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν έχει πολύ χρόνο για να απολαύσει την επιτυχία του, καθώς προορίζεται για βασικός στο ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής με τον Πλατανιά. "Είτε καθιερωθώ είτε όχι, εγώ θα έχω χαμηλά το κεφάλι και θα δουλεύω", υποσχέθηκε στο τέλος της συνομιλίας.

Μία ωραία ποδοσφαιρική ιστορία είχε μόλις ολοκληρωθεί. Ή μήπως μόλις άρχισε;

Διαβάστε ακόμα:

Βέροια - Πανθρακικός 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK