"Ο Δερμιτζάκης θα συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση"

Παρόντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αναστάσιου Καραολάνη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η παρουσίαση του Παύλου Δερμιτζάκη ως νέου προπονητή του Πανθρακικού.

"Ο Δερμιτζάκης θα συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση"

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας της θρακιώτικης ομάδας, αφού διευκρίνισε ότι η απόφαση του δ.σ ήταν ομόφωνη, εξήρε το έργο του Έλληνα προπονητή κατά την προηγούμενη θητεία του, λέγοντας πως " είχαμε κέρδη τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά" και κατόπιν προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη και διακόπηκε η τότε συνεργασία τους.

Χαρακτηριστικά τόνισε: " Με τον Παύλο Δερμιτζάκη η διοίκηση της ομάδας είχε μια πολύ καλή συνεργασία η οποία κράτησε 6 μήνες στη Super League. Ξεκινήσαμε και την επόμενη χρονιά στην Football League. Ο ίδιος αλλά και η ομάδα δέχτηκε δυο φορές πρόταση, αν θυμάμαι καλά, για να πάει στον ΠΑΟΚ.

Με τη δικιά μας έγκριση συζήτησε δύο φορές με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο, ότι από την αλλαγή προπονητή υπήρξε οικονομικό όφελος για τον Πανθρακικό καθώς αποζημιώθηκε".

Έκλεισε δε λέγοντας πως " με την επιλογή του Παύλου λιγοστεύουμε το ρίσκο καθώς μέσα στην αγωνιστική περίοδο επιλέγεις το σίγουρο, το γνώριμο και όχι το άγνωστο. Ο Παύλος ήρθε για να συνεχίσει αυτό που αφήσαμε στη μέση, μας χρωστάει και του χρωστάμε οπότε πιστέψαμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για αποδείξεις".

Ακολούθως πήρε το λόγο ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, ο οποίος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον προκάτοχό του Σάββα Παντελίδη, ενώ τόνισε τη σημασία " να ανακάμψουμε άμεσα γιατί η ομάδα δεν έχει πάρει μέχρι τώρα αυτό που της αναλογεί", ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK