Ο Ελευθερόπουλος για τις ειρωνείες του κόσμου

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για την ήττα του Πανθρακικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε στις ειρωνείες του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Στην προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξε να αναφερθεί κατά κύριο λόγο στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς κάθε φορά που έρχεται ακούει αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε πως είχε πιστοποιημένα πρόβλημα στη μέση του και ουδέποτε προσποιήθηκε κάτι για να φύγει από την ομάδα.

"Δεν το έκανα όσες φορές έχω έρθει και αναγκάζομαι σήμερα να μιλήσω για τότε που είχα παίξει στον ΠΑΣ, γιατί κάθε φορά που έρχομαι δέχομαι διάφορες ειρωνείες για το πρόβλημα που είχα τότε με μέση μου. Δεν έχω μιλήσει τόσα χρόνια και πρέπει να το κάνω. Όταν ήμουν εδώ, είχα ένα κάταγμα στη μέση και το έδειξε και η ακτινογραφία, που είχα κάνει. Είχα μεγάλο πόνο και σε καθημερινή βάση είχα τον Φίλιππο Σκόρδο που είναι ο μοναδικός που ξέρει ακριβώς το πρόβλημα. Αλλά και όλοι στην ομάδα  ήξεραν τι πέρναγα. Με υπομονή προσπαθούσα να ισιώσω το κορμί μου. Εύχομαι να μη συμβεί τέτοιο πράγμα σε αυτούς που με ειρωνεύονται. Έφυγα και δεν πήγα σε άλλη ομάδα για έξι μήνες και μετά πήγα στον Ηρακλή μόνο με συμμετοχές, γιατί ήμουν τίμιος και είχα συμφωνία να πληρώνομαι όταν παίζω. Λυπάμαι που δεν το είχα αναφέρει ποτέ.

Όποτε έρχομαι ακούω ειρωνείες από τον κόσμο, όχι από άλλους ανθρώπους. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ για μέρα που δεν έχω δουλέψει.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, μέχρι το 25ο λεπτό ήταν πολύ καλύτερη η ομάδα μας είχαμε 3-4 τελικές και ο ΠΑΣ την ευκαιρία του πρώτου δοκαριού. Στη συνέχεια είχε το χαμένο πέναλτι του Τσάβες και άλλο ένα δοκάρι για να σκοράρει τελικά μέσα από μια καραμπόλα.

Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, περιορίσαμε το χώρο δράσης του Τσάβες, από τη στιγμή που μπήκε το 1-0, μετά με την ποιότητα των παικτών του μας δημιούργησε προβλήματα".