Πανθρακικός - Κέρκυρα 1-0 (VIDEOS)

Ο Πανθρακικός πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Κέρκυρα με 1-0 με σκόρερ τον Ιγκόρ. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από 20 λεπτά με 10 παίκτες, ύστερα από αποβολή του Ποτουρίδη, ενώ οι Φαίακες έχασαν πέναλτι στο 75' με τον Μαρκόβσκι.

Πανθρακικός - Κέρκυρα 1-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

H εικόνα του αγώνα:

Κακό θέαμα παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με σκοπό να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, ενώ η Κέρκυρα είχε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας κυρίως με αντεπιθέσεις να φανεί απειλητική.

Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 38', όταν σε μία φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας, ο Κάσες ανατράπηκε από τον Ναγιάρ κι ο Κουκουλάκης καταλόγισε πέναλτι. Ο Ιγκόρ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Καϊκούτ η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της, πιέζοντας για την ισοφάριση. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ρίσκαρε βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο και τον Φάμπιο, παίζοντας με τρεις καθαρόαιμους επιθετικούς. Τελικά, στο 75' ο Κόντος κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ποτουρίδης τον ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Έλληνας αμυντικός είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο Κουκουλάκης θεώρησε πως ο επιθετικός της Κέρκυρας ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Ο Μαρκόβσκι εκτέλεσε το πέναλτι, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα, σώζοντας την ομάδα του. Κακή εκτέλεση από τον άσο της Κέρκυρας. Οι Φαίακες παρά την "ψυχρολουσία" προσπάθησαν στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης να πετύχουν στην ισοφάριση, όμως οι παίκτες του Πανθρακικού έκλεισαν καλά τους χώρους και δεν έδωσαν δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Κομοτηνής να παίρνει ένα σπουδαία "τρίποντο", που θα τη βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

MVP

O Γιώργος Αθανασιάδης πραγματοποίησε μία μεστή και ώριμη εμφάνιση απέναντι στους Φαίακες. Ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε "παρών" σε όποια φάση χρειάστηκε, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Μαρκόφσκι, κρατώντας τους τρεις -υπερπολύτιμητους- βαθμούς για τον Πανθρακικό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι χαράμισε μία τεράστια ευκαιρία να βάλει πάλι την Κέρκυρα στην διεκδίκηση του αγώνα, όμως εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Αθανασιάδης να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Γενικότερα, ο Σέρβος άσος πραγματοποίησε μία μέτρια εμφάνιση και δεν βοήθησε καθόλου στον επιθετικό τομέα.

Σχόλιο

Σε ένα κακό ματς, ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ. Η ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Ποτουρίδη, όμως με μία υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό "τρίποντο" για τη συνέχεια. Κακή εμφάνιση από την Κέρκυρα που δεν έδειξε πάθος για τη νίκη σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ούσα ιδιαίτερα υποτονική.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ρομέου, Εμπόου, Ντιγκινί, Τσουμάνης (12' Παπαγεωργίου), Λαδάκης (67' Χασομέρης), Κάσες (79' Ζδράβος), Ιγκόρ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Ντιμιτρόβσκι, Ναγιάρ, Ρόχας (46' Καϊκούτ), Καρντόσο (81' Ζορμπάς), Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο (61' Φάμπιο), Σιόντης, Μαρκόβσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK