Παραμένουν εκτός οι Τζάνης και Ίγκορ

Χωρίς τους τραυματίες Τζάνη και Ίγκορ συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πανθρακικός ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Παραμένουν εκτός οι Τζάνης και Ίγκορ

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα ήταν λιγότερο έντονο για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο και πιο συγκεκριμένα περιλάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις ταχυδύναμης και στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιώργος Τζελέπης. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U-17), συμβάλλοντας κι αυτός στην επιτυχημένη πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον 8ο προκριματικό όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το ατομικό τους πρόγραμμα, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ακολούθησαν οι Ίγκορ και Τζάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK