Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 της Χαποέλ Ρανανά στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πολωνία.

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη ο Πανθρακικός

Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις εστίες ήταν ελάχιστες καθώς οι παίχτες των ομάδων προσπαθούσαν να βρούνε ρυθμό. Από πλευράς Πανθρακικού ο Ντενίζ Μπαϊκαρά ήταν αυτός που έχασε την καλύτερη φάση λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του να μην βρίσκει στόχο. Οι Ισραηλινοί είχαν την δική τους καλή στιγμή στο ημίωρο με τον Μαμαντού να βγαίνει απέναντι στον Αθανασιάδη αλλά ο τελευταίος με εντυπωσιακή απόκρουση δεν επέτρεψε στον επιθετικό να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε την κατοχή της μπάλας με τους ποδοσφαιριστές να «βρίσκονται» μέσα στις γραμμές του γηπέδου και να δημιουργούν τις προυποθέσεις ώστε να σημειώσουν το τέρμα. Ο νεαρός Γιώργος Λίτσκας ήταν αυτός που σημείωσε το τέρμα στο 80ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκιγιέρμο Πέρες, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε το πρώτο τέρμα του Πανθρακικού για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαμπάτ, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Τριανταφυλλάκος, Τζάνης και Ντιγκινί. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Χρήστου, Πέρες, Λίτσκας και Χασομέρης.

Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πανθρακικού δήλωσε: "Είναι το πρώτα μας φιλικό παιχνίδι μετά από περίπου 20 μέρες προετοιμασίας. Έμεινα ικανοποιημένος από τα τακτικά κομμάτια αλλά και από τα τρεξίματα που είχαμε σαν ομάδα και θα δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Καθημερινά όλοι μας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK