Ρόκα: "Άδικο το αποτέλεσμα"

Ο Μανουέλ Ρόκα υποστήριξε ότι ο Πανθρακικός θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς είχε τις ευκαιρίες για να το κάνει, αλλά και ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε.

Ρόκα: "Άδικο το αποτέλεσμα"

Οι δηλώσεις του Ρόκα: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το πίστευαν ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι άδικο βάσει της εικόνας.

Δεν ήταν κακό παιχνίδι ο Ατρόμητος, αλλά δύο φάσεις άλλαξαν όλο το πλάνο. Οι ποιοτικοί παίκτες έτσι είναι, αλλάζουν το πλάνο. Είχαμε τρεξίματα στο πρώτο μέρος, φοβήθηκα τον ρυθμό γι’ αυτό βάλαμε πολλούς στο κέντρο. Κοντρολάραμε το παιχνίδι, αλλά το δεύτερο γκολ έρχεται από δικό μας λάθος.

Στο 2ο μέρος δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Πρεσάραμε, είχαμε ευκαιρίες, ήταν μονότερμα. Στο σύνολο το παιχνίδι για εμάς ήταν καλύτερο. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι αλλά το γκολ κάνει τη διαφορά και το πέτυχε ο Ατρόμητος.

Μου είπαν ότι είναι κανονικό το γκολ του Ιγκόρ, αλλά δεν το έχω δει για να πω. Δεν θα κερδίσουμε τίποτα αν μιλάμε για τον διαιτητή. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανθρακικός θα σωθεί. Είμαι σίγουρος και το πιστεύω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK