Ρόκα: "Έχουμε ελπίδες για να σωθούμε"

Αισιόδοξος αναφορικά με την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανθρακικού Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα.

Ρόκα: "Έχουμε ελπίδες για να σωθούμε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

"Σήμερα παίξαμε ένα ματς για να διεκδικήσουμε βαθμούς, τους οποίους έχουμε ανάγκη. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Αστέρας. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν είχαμε κατοχή, αφού παίζαμε άμυνα για 90 λεπτά. Αυτό το πληρώσαμε. Δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλο κίνδυνο στο πρώτο μέρος. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν ήρθε από καθαρή φάση, δεδομένης της ποιότητας του Μπαράλες στο ψηλό παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Πανθρακικού.

Και πρόσθεσε: "Ο Αστέρας είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος εκτός έδρας. Εμείς παλέψαμε μέχρι τέλους. Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις στην περιοχή και δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες που έχεις ειδικά εκτός έδρας, το πληρώνεις. Είχαμε ένα κόρνερ, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και ο Αστέρας "καθάρισε" την φάση με τον Σανκαρέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο. Το 2-0 επηρέασε την πίστη μας. Κρατάω τη θετική εμφάνιση. Συνεχίζουμε. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Μας ενδιαφέρουν τα θετικά αποτελέσματα στα δύο επόμενα ματς. Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα ματς με Βέροια και Ξάνθη. Έχουμε ελπίδες για να σωθούμε".

"Αγωνιστήκαμε με τρεις επιθετικούς: Ντιγκινί, Χασομέρη και Ιγκόρ. Παίξαμε με 4-3-3 για πιέσουμε μπροστά, ωστόσο δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Αστέρα. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο γήπεδο και αντιμετωπίσαμε κίνδυνο να δεχθούμε κι άλλα τέρματα. Αν το 2-0 γινόταν στο 35' , θα ήμασταν ξανά πίσω στο σκορ. Κρατήσαμε το σκορ και κάναμε ένα βήμα πιο μπροστά. Ο Αστέρας είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK