Ρόκα: "Η νίκη ήρθε μέσα από την προσπάθεια"

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν κοιτάνε την φανέλα του αντιπάλου αλλά μόνο την απόδοση τους.

Ρόκα: "Η νίκη ήρθε μέσα από την προσπάθεια"

Μια νίκη που μπορεί να σημαίνει και την παραμονή του Πανθρακικού στην Super League πέτυχε η ομάδα της Κομοτηνής κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Μάνουελ Ρόκα, να στέκεται στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του.

Διαβάστε χαρακτηριστικά όσα είπε:"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε κάθε παιχνίδι λέω στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Μέσα από αυτήν έρχεται η νίκη. Μπορεί να έχεις επιτυχία ή αποτυχία αλλά το βασικό είναι η προσπάθεια. Αυτό κανάμε σήμερα και ήρθε η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν κοιτάμε τι φανέλα φοράει ο αντίπαλος, αν είναι του ΠΑΟΚ ή άλλης ομάδας, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Είναι μονόδρομος για μας κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε σήμερα, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό κάθε φορά λέω στους παίκτες μου δεν εξαρτάται απο τον αντίπαλο αλλά από εμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK