Ρόκα στο Contra.gr: "Έχασε τον έλεγχο ο Αναστασίου"

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, μίλησε στο Contra.gr λίγη ώρα μετά την μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι δήλωσε για το ματς, την διαιτησία, το ξέσπασμα του Αναστασίου, αλλά την μάχη της ομάδας του για την παραμονή.

Ρόκα στο Contra.gr: "Έχασε τον έλεγχο ο Αναστασίου"
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-1, χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζάνη στο 91ο λεπτό του αγώνα. Το συγκεκριμένο "τρίποντο" έδωσε "βαθιά ανάσα" στους Θρακιώτες, οι οποίοι έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Κύζα στην αναμέτρηση.

Το Contra.gr λίγη ώρα μετά το ματς στην Κομοτηνή, επικοινώνησε με τον τεχνικό του Πανθρακικού, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος μίλησε για το ματς, την διαιτησία, το ξέσπασμα του Αναστασίου, αλλά την μάχη της ομάδας του για την παραμονή.

Κατ' αρχάς θα θέλαμε ένα σχόλιο για την αναμέτρηση.

"Εγώ είδα έναν πολύ επιθετικό Παναθηναϊκό. Με παίκτες όπως ο Ζέκα, ο Ατζαγκούν, ο Μπεργκ, ο Πέτριτς απέναντί μας, το έργο μας ήταν από την αρχή δύσκολο. Εμείς έπρεπε να πάρουμε ρίσκο. Να μην κλειστούμε, καθώς σε αυτό το σημείο θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς για την σωτηρία. Τελικά το ρίσκο μας βγήκε και είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Ρόκα στο Contra.gr: "Έχασε τον έλεγχο ο Αναστασίου"
INTIME SPORTS

Πανηγυρίσατε έξαλλα το γκολ του Τζάνη.

"Ναι αλλά δεν έχει να κάνει επειδή το γκολ ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όλος ο πάγκος και οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν ανακούφιση, καθώς ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη. Σε κάθε παιχνίδι όμως υπάρχουν τα ίδια συναισθήματα. Περάσαμε πολλά την φετινή σεζόν και σε κάθε νίκη πλέον μας βγαίνει περισσότερο πάθος".

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία στο ματς. Ειδικά για την δεύτερη κίτρινη του Μπούρμπου, αλλά και μια αγκωνιά του Εμπόου στον Πέτριτς.

"Κοιτάξτε να δείτε, είναι πολύ δύσκολο να είσαι διαιτητής και να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις. Εγώ προσωπικά δεν είδα το φάουλ στην δεύτερη κίτρινη του Μπούρμπου. Μίλησα με τους συνεργάτες μου και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Θα ξαναδούμε το ματς για να μπορέσω να είμαι σίγουρος. Και εμάς μας έχει αδικήσει η διαιτησία, όπως στο ματς με τον Ατρόμητο. Κάποιες φορές είναι υπέρ σου, κάποιες κατά".

Ρόκα στο Contra.gr: "Έχασε τον έλεγχο ο Αναστασίου"
INTIME SPORTS

Ποιό είναι το σχόλιό σας για το ξέσπασμα του Γιάννη Αναστασίου. Μιλήσατε μετά το ματς;

"Ναι μίλησα με τον Αναστασίου και ήταν πολύ νευριασμένος και είναι φυσιολογικό. Τον καταλαβαίνω γιατί όταν χάνεις, ασφαλώς και νευριάζεις. Διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά τη λήξη του αγώνα. Έχασε κάπως τον έλεγχο. Δικαίωμά του. Αυτά τα πράγματα είναι οριακά. Κάποιες φορές ξεπερνάς τα όρια. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Πάντως θέλω να πω πως είναι μεγάλος προπονητής και κύριος".

Πιστεύετε στην σωτηρία μετά από αυτή τη νίκη, δεδομένου ότι η ομάδα έχει μπροστά της ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα;

"Πάντα πιστεύουμε στην σωτηρία. Ακόμα και όταν εδώ και καιρό λέγανε όλοι πως έχουμε το δυσκολότερο πρόγραμμα. Εμείς μπορούμε να κάνουμε το δύσκολο, εύκολο. Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα μεγάλο βήμα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι οι παίκτες και ο κόσμος που μας στηρίζει το πιστεύει".

Διαβάστε ακόμη:

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 2-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK