Ρόκα: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία"

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, στάθηκε στην ανυπαρξία της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στους βαθμούς που χρειάζεται οι Θρακιώτες για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ρόκα: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία"

Ο Πανθρακικός έχασε μία σπουδαία ευκαιρία να "τελειώσει" έναν από τους ανταγωνιστές του στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία, χάνοντας με 2-1 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο προπονητής των Θρακιωτών, Μανουέλ Ρόκα, στάθηκε στην ανυπαρξία της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα του ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Και οι δύο ομάδες έψαχναν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο γήπεδο. "Χαρίσαμε" 45 λεπτά στον αντίπαλο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για ένα μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, πήραμε ρίσκα. Δεν προλάβαμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Γιουσούφ καθώς αμέσως δεχτήκαμε το 2-1. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία".

Για το ότι δέχτηκε το 2-1 όταν ο Εργοτέλης έπαιζε με 10:

"Δεν κατάλαβα πώς έγινε το 2-1. Δεν είχαμε ποτέ πλεονέκτημα στο παιχνίδι".

Για τους βαθμούς που απαιτούνται για την παραμονή:

"Το όριο των βαθμών που χρειάζονται για την παραμονή μπορεί να πάει στους 42-43. Ίσως παίξουν ρόλο και τα γκολ στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων σε περίπτωση που προκύψουν ισοβαθμίες. Το θέμα είναι να μην τα παρατάς. Εμείς δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι τελειώσαμε με τη σωτηρία επειδή κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και το φιλικό με τη Γαλατασαράι".

Για την παραμονή μετά την αποχώρηση ΟΦΗ, Νίκη Βόλου:

"Δεν είναι σωστό. Εμείς πήραμε 4 βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια, ενώ άλλες ομάδες πήραν 9. Είναι σαν να ξεκινάς το πρωτάθλημα με 5 βαθμούς λιγότερους. Το θέμα όμως είναι η εφαρμογή των νόμων. Δε μπορούμε να τους αλλάξουμε".

Για το αν ο Εργοτέλης μπορεί να παραμείνει:

"Ο Εργοτέλης έχει 28 βαθμούς. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό λέω συνεχώς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αν δεν το πιστεύεις δεν κερδίζεις τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK