Στο ΔΑΚ για ακόμη τρία χρόνια ο Πανθρακικός

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα αγωνίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πανθρακικός, με την ΠΑΕ να έρχεται σε συμφωνία με τον δήμο Κομοτηνής. Την Τετάρτη (8/7) η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Στο ΔΑΚ για ακόμη τρία χρόνια ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δήμο Κομοτηνής για τη χρήση του ΔΑΚ για ακόμη τρία χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία το Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γιώργο Πετρίδη, τον πρόεδρο της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «Ν. Τσανακλής», κ. Ζιχάν Ιμάμογλου, και το νομικό σύμβουλο του Δήμου, κ. Μιχάλη Ραγκούση".

Την Τετάρτη (8/7) η πρώτη προπόνηση

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα διεξαχθεί τελικά η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Πανθρακικό. Στις 18:30 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για να ακολουθήσει η προπόνηση. Τέλος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ, λύθηκε η συνεργασία με τον εκ των συνεργατών του Μανουέλ Ρόκα, Γιάννη Πλαβούκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης με τον Γιάννη Πλαβούκο ενημερώθηκε από τον τελευταίο ότι για σοβαρούς προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανθρακικό και να επιστρέψει στην Αθήνα. Το αίτημα του Γιάννη Πλαβούκου έγινε δεκτό κι η οικογένεια του Πανθρακικού χάνει, έτσι, ένα πολύ σημαντικό στέλεχός της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς καταρχάς τον άνθρωπο Γιάννη Πλαβούκο και φυσικά τον αξεπέραστο επαγγελματία και συνεργάτη που γνωρίσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Το έργο που αφήνει πίσω του είναι μια κληρονομιά μοναδική και δίπλα του μάθαμε πολλά.

Του ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε επόμενο επαγγελματικό βήμα του να είναι τυχερός κι επιτυχημένος και να έχει υγεία κι ευτυχία σε οικογενειακό επίπεδο.

Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για έναν άνθρωπο που τίμησε το έμβλημά μας στο στήθος του"

News 24/7

24MEDIA NETWORK