Στοϊνόβιτς: "Το γήπεδο ευνοούσε τους κοντούς"

Στον αρχικό σχηματισμό της ΑΕΚ και το καλό ξεκίνημά της στάθηκε ο βοηθός του Γιάννη Χατζηνικολάου, Ζόραν Στοϊνόβιτς.

Με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να απουσιάζει, καθώς έμεινε στο ξενοδοχείο με πυρετό, ο Ζόραν Στοϊνόβιτς εκπροσώπησε τον Πανθρακικό και στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ.

"Παρόλο που έβρεχε, το γήπεδο ήταν αρκετά καλό και γρήγορο, κάτι που βολεύει περισσότερο τους τεχνίτες παίκτες. Αυτούς τους κοντούς, τους γρήγορους και η ΑΕΚ έχει αρκετούς. Ο αρχικός της σχηματισμός δεν μας βόλεψε καθόλου, φάγαμε γρήγορα τα γκολ... Μετά κάπως το διορθώσαμε και διατηρήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος για να μη φάμε περισσότερα γκολ.

Όπως είδατε δίνουμε ευκαιρίες και σε νέους παίκτες, νέα παιδιά. Αυτή η ομάδα έχει από πίσω ταλαντούχα παιδιά και το μέλλον τους ανήκει. Ο Τζελέπης μόλις έκλεισε τα 16... Ευχόμαστε να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, γιατί έχει προσόντα και του αξίζει", δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Πανθρακικός 3-0

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα