Τους τρέχει ο Ελευθερόπουλος

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι της Κυριακής (27/9) με αντίπαλο τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/9) ξεκίνησε με προθέρμανση με χρήση μπάλας, ενώ στη συνέχεια περιλάμβανε κατά βάση ασκήσεις τεχνικής, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, και δουλειά στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο μέρος της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δούλεψαν και στην επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος, ενώ ο Χρήστος Τζάνης και ο Ίγκορ Ντε Σόουζα ακολούθησαν αμφότεροι ειδικό ατομικό πρόγραμμα, για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (27/09-18:15) αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση κι αργότερα το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα