ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1 (VIDEO)

Μεγάλη νίκη στην άδεια Τούμπα πέτυχε ο Ατρόμητος που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ αφήνοντας τον Δικέφαλο στην τελευταία θέση. Χρυσός σκόρερ ο Καραμάνος του οποίου τα πανηγύρια άναψαν φωτιές!

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1 (VIDEO)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Παίζοντας με 3-5-2 ο Ατρόμητος είχε ως πρωταρχικό στόχο να μην κινδυνεύσει έτσι ώστε στη συνέχεια να χτυπήσει στην κόντρα. Πρόκειται για ένα στόχο που αντικειμενικά επιτεύχθηκε αφού οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να κινδυνεύσουν από τον καταρακωμένο ΠΑΟΚ παρά μόνο από τα δικά του λάθη.

Ο Δικέφαλος, σκιά του εαυτού του και αγωνιζόμενος σε μία σχεδόν άδεια δεν είχε τα κουράγια να παίξει ως πραγματικά γηπεδούχος. Την προσπάθεια την έκανε πάντως, οι παίκτες του κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά ήταν φανερό ότι είχαν έλλειμμα τόλμης και αυτοπεποίθησης.

Αντιθέτως ο Ατρόμητος, όσο περνούσαν τα λεπτά πίστευε περισσότερο στον εαυτό του και ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία στα ματς με τον Καραμάνο ο οποίος άδειασε τον Βίτορ και πλάσαρε τον Ιτάνζ. Το τι έγινε με τον πανηγυρισμό του Ελληνα άσου καταδεικνύει ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Κλάους ζήτησε το λόγο από τον Καραμάνο (που πανηγύρισε ως τοξοβόλος) και απειλήθηκε γενική σύρραξη.

Με το γκολ στην πλάτη ο ΠΑΟΚ (που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού Κωνσταντινίδη) δυσκολεύτηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλό του αλλά χωρίς ψυχολογία ουδέποτε πάτησε με αξιώσεις την περιοχή του Γκορμπούνοφ για να κάνει το γκολ. Ο Ατρόμητος αμύνθηκε με κυνισμό και κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη έτσι ώστε να κρατάει την τύχη στα χέρια του την τελευταία αγωνιστική.

MVP

Κατά καιρούς έχει γίνει κριτική στον Τάσο Καραμάνο για την αδυναμία του στο γκολ, όχι άδικη. Με το τέρμα όμως που πέτυχε στην Τούμπα ο Ελληνας φορ απέδειξε ότι αυτό που του λείπει δεν είναι η ικανότητα αλλά η αυτοπεποίθηση.

Aδύναμος Κρίκος

Ο Κλάους Αθανασιάδης καθόλου δεν δικαιολογείται να αντιδράσει κατ' αυτόν τον τρόπο εναντίον συναδέλφου του που πανηγύρισε, έστω και έξαλλα. Στα αποδυτήρια του Δικεφάλου μάλλον έχει χαθεί ο έλεγχος.

Σχόλιο

Οι παίκτες του Ατρόμητου φαίνεται ότι θα κερδίσουν μερικές ημέρες διακοπών παραπάνω. Οι δε του ΠΑΟΚ δεν σεβάστηκαν ούτε καν το ιδρώτα τους. Εκτός και αν σώσουν την παρτίδα στην Τρίπολη που όμως μοιάζει πολύ αμφίβολη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (68' Κόστα), Κάτσε, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης, Μακ (53' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (58' Περέιρα), Αθανασιάδης

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (68' Μπρίτο), Ούμπιδες (90' +1' Κούρος), Μπάλλας, Καραμάνος (75' Αγκουαζί), Παπάζογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK