Αλλαγές ετοιμάζει ο Στέφενς

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό δεν έχει ξεχαστεί από τον Χουμπ Στέφενς, παρά το διάστημα που μεσολάβησε από το ναυάγιο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη". Η επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις του "Δικεφάλου" έδωσε την ευκαιρία στον Ολλανδό να κάνει αυστηρές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Στέφενς
stevens123.jpg INTIME SPORTS

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους Έλληνες διεθνείς για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, προχώρησε σε δριμείες παρατηρήσεις, οι οποίες σίγουρα θα ήταν αυστηρότερες αν δεν είχαν μεσολαβήσει αρκετές μέρες από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και η επιτυχία της Εθνικής.

" Είχαμε κακή απόδοση, δεν παλέψαμε, δεν ήμασταν ομάδα. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα μας" ήταν μερικά από τα λόγια του Στέφενς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: " Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αφοσιωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης αυτό που έχουμε κόντρα στον Αρη".

Δεν έμεινε, πάντως, μόνο εκεί και έστειλε μήνυμα σε συγκεκριμένους παίκτες που τον έχουν προβληματίσει με την απόδοσή τους, χωρίς, όμως, να τους κατονομάσει. " Ιδιαίτερα από κάποιους παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Θα κρίνω με βάση την εικόνα που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, θα κάνω αλλαγές. Θα παίζουν όσοι δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ΠΑΟΚ", είπε.

Μάλιστα και στις δοκιμές που έκανε ο Στέφενς στην προπόνηση, ανακάτεψε πολλές φορές τα σχήματα δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα. Την Πέμπτη πάντως που θα συμμετάσχουν στο κανονικό πρόγραμμα και οι Τζιόλης, Σαλπιγγίδης και Κίτσιου (ατομικό), θα μπορούν να βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα για το σχήμα του αγώνα με τον Αρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK