"Άλλο επίπεδο με Μπερμπάτοφ, Καμπιάσο και Εσιέν"

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο instagram τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Είναι τρελός ο Βούλγαρος".

MONACO - DECEMBER 9: Dimitar Berbatov of Monaco looks on during the UEFA Champions League Group C match between AS Monaco FC and FC Zenit Saint-Petersburg at Stade Louis II on December 9, 2014 in Monaco. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)
MONACO - DECEMBER 9: Dimitar Berbatov of Monaco looks on during the UEFA Champions League Group C match between AS Monaco FC and FC Zenit Saint-Petersburg at Stade Louis II on December 9, 2014 in Monaco. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images) GETTY IMAGES

Ενθουσιασμένος από την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των Εσιέν και Καμπιάσο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Είναι τρελός ο Βούλγαρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά τον υπογράψαμε. Παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, ο Καμπιάσο και ο Εσιέν φέρνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα διαφορετικό επίπεδο", έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον ευχαρίστησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια για τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

"Άλλο επίπεδο με Μπερμπάτοφ, Καμπιάσο και Εσιέν"

Κορυφαία μεταγραφή

Αναφορά στις κορυφαίες μεταγραφές των ομάδων του Europa League έχει η UEFA. Συγκεκριμένα αναφέρει 21 μεταγραφές και μέσα στη λίστα είναι και αυτή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. " Αναμφισβήτητα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Βοήθησε την Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν για να φτάσει στα προημιτελικά και ο 34χρονος Βούλγαρος θα προσπαθήσει να αυξήσει την επιθετική απειλή του ΠΑΟΚ με την ικανότητά του για το γκολ, την ψυχραιμία του, την ακρίβεια του και τις τεχνικές δεξιότητες". Προφανώς η UEFA για να βάζει τον Μπερμπάτοφ στις κορυφαίες μεταγραφές του Europa League, ο Βούλγαρος αναμένεται να έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη:

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Αυτή είναι η καριέρα του

Τσάρλυ: Μπερμπάτοφ: Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Μπερμπάτοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK