Ανακοίνωσε Λόπεθ ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Ίνιγο Λόπεθ Μοντάνια, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον "δικέφαλο του βορρά".

Ανακοίνωσε Λόπεθ ο ΠΑΟΚ
WWW.MOTIONTEAM.GR

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου έδωσαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σ’ ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτό της Ισπανίας", δήλωσε αρχικά ο 30χρονος στόπερ, ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν ως βασικός στη Γρανάδα.

"Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ανήκω πλέον σ’ έναν μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πολλά για την ομάδα, μίλησα με αρκετούς συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω καλά το πόσο φανατικό φίλαθλοι κοινό διαθέτει ο ΠΑΟΚ".

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Γεωργιάδης, υποστήριξε: "Προσθέσαμε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στην άμυνα. Ο Ινίγο Λόπεθ έχει παραστάσεις από ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε με επιτυχία κάποιους από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Περιμένουμε με αυτή την προσθήκη στην άμυνα να κερδίσουμε πολλά σε δύναμη και εμπειρία".

Ο γεννημένος στο Λογρόνιο Λόπεθ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες στις Λας Ρόθας, ενώ το 2004 μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο. Δύο χρόνια και 34 συμμετοχές (4 γκολ) αργότερα, αγωνίστηκε στη Ρέγες και το 2007 υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλκορκόν, όπου κάθισε για 3 χρόνια και σε 85 ματς σημείωσε 17 γκολ, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που το 2009-2010 διέλυσε με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 32 του κυπέλλου.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γρανάδα, Íñigo López Montaña, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK