Ανακοίνωσε τον Σάμπο στον ΠΑΟΚ η Σπάρτακ

Την πώληση του Έρικ Σάμπο, o οποίος θα μεταβεί την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Σπάρτακ Τρνάβα.

Μέσω της ιστοσελίδας της, η Σπαρτάκ Τρνάβα ανακοίνωσε επίσημα πως ο Έρικ Σάμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι Σλοβάκοι αναφέρουν πως η προσφορά ήταν συμφέρουσα για το σύλλογο και ισχυρίζονται πως ο 23χρονος μέσος θα βρεθεί τη Δευτέρα (10/8) στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές συμβολαίου.

Η διάρκεια του συμβολαίου του στον "Δικέφαλο" βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση, όπως υποστηρίζουν οι Σλοβάκοι.

Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται δηλώσεις του Σάμπο ο οποίος ανέφερε: "Μια τέτοια ευκαιρία δεν έρχεται κάθε μέρα, φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος. Υποθέτω ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα δίσταζε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Είναι μια μεγάλη στροφή στην επαγγελματική μου καριέρα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που μου έδωσε η Σπαρτάκ την ευκαιρία να παίξω σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου επιτρέπουν να πάω και να δοκιμάσω κάτι νέο. Η Σπάρτακ είναι και θα συνεχίσει να είναι στην καρδιά μου. Αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα".

Ο Σάμπο, ο Λούκας και η "πρώτη" του Ζάιρο

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Ροντρίγκες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και οι τραυματίες παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν κανονικά θεραπείες.

Όσο για τον Ζάιρο; Την Κυριακή θα δώσει το "παρών" στην προπόνηση του "Δικεφάλου" και θα πάρει μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα, γνωρίζοντας παράλληλα τους συμπαίκτες του αλλά και τον Ιγκορ Τούντορ.

Σχετικά με τον Σάμπο, στην ΠΑΕ λένε πως δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη η μεταγραφή. Εκτός απροόπτου ο παίκτης θα είναι την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις αλλά και για τελικές συζητήσεις.

Περιμένει έξτρα όρους για Λούκας

Σχετικά με το θέμα του Λούκας Πέρεθ, απομένει να διευθετηθούν κάποιοι όροι για να "τελειώσει" τυπικά το θέμα της μετακίνησης του στη Λα Κορούνια. Πρόκειται για όρους που έχει ζητήσει ο ΠΑΟΚ να συμπεριληφθούν στη συμφωνία για να είναι 100% διασφαλισμένος.

Διαβάστε ακόμη:

Ζάιρο: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ"