Ανακοινώθηκε η επιστροφή Μαλεζά

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα από τη Δευτέρα ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ανακοινώθηκε η επιστροφή Μαλεζά

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά από τον Παναιτωλικό. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, επικυρώνοντας έτσι την επιστροφή του στην Τούμπα έπειτα από τρία χρόνια απουσίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενείται και ένα μίνι βιογραφικό του Κατερινιώτη στόπερ:

"Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο. Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Εκείνο το καλοκαίρι ο Μαλεζάς πήρε μεταγραφή στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία κι έμεινε για δύο χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής γύρισε στη Super League για λογαριασμό του Παναιτωλικού και τώρα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ".

Μαλεζάς: "Περίμενα την επιστροφή μου νωρίτερα"

Ο Στέλιος Μαλεζάς φιλοξενήθηκε στο "PAOK TV" μιλώντας:

Για το αν περίμενε να επιστρέψει στον "Δικέφαλο": Το περίμενα νωρίτερα. Θεωρώ πως πέρυσι ήταν ο κατάλληλος χρόνος για να γυρίσω, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Νομίζω πως εφέτος θα είναι ακόμη καλύτερα και για μένα αλλά και για την ομάδα η επιστροφή μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω όσο μπορώ".

Για το τι θεωρεί πως άλλαξε στον ΠΑΟΚ το διάστημα της απουσίας του: "Έχει έρθει καινούριος πρόεδρος. Έχει έρθει ένας νέος τεχνικός διευθυντής, ένας καινούριος προπονητής. Δηλαδή τα τρία μεγάλα κεφάλια τα οποία διοικούν μια ομάδα, έχουν αλλάξει. Αρα έχει αλλάξει και όλος ο τρόπος σκέψης της ομάδας. Νομίζω είναι σημαντικό το να καταλάβουμε όλοι τι θέλουμε για να το κάνουμε πραγματικότητα".

Για το πόσο ο ίδιος έχει διαφοροποιηθεί ως παίκτης: "Το γεγονός πως έπαιξα στην Μπουντεσλίγκα που είναι ένα πρωτάθλημα μεγάλων απαιτήσεων, αλλά και η εμπειρία μου στον Παναιτωλικό, θεωρώ πως με έχει κάνει ακόμη καλύτερο σε σχέση με το διάστημα που έφυγα".

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα: "Νομίζω πως θα χρειαστώ ένα μικρό χρονικό διάστημα δύο-τριών ημερών για να καταλάβω τον τρόπο παιχνιδιού και της σκέψης του προπονητή και από και πέρα θα είμαι στη διάθεση του προπονητή για την επιλογή της ενδεκάδας".

Για τις φιλοδοξίες που έχει: "Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα, άρα με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω και τον εαυτό μου όσο περισσότερο γίνεται. Οταν η ομάδα πετύχει τους στόχους της και εγώ είμαι μέλος αυτής της ομάδας, τότε και εγώ θα είμαι ακόμη καλύτερα".

Τέλος και τυπικά ο Μάρτενς

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πριν από λίγο ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μάρτενς, ενώ, επίσης, γνωστοποίησε ότι κατά πάσα πιθανότατα αύριο (11/8) θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στην Λα Κορούνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK