Αναλαμβάνει δράση ο Σαββίδης

Το μήνυμα για τα χρέη που σκοπεύει να περάσει άμεσα στους συνεργάτες του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλαμβάνει δράση ο Σαββίδης

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, τόσο με την παραίτηση του Βρύζα όσο και με τους "τριγμούς" που έφερε ο αγωνιστικός κατήφορος του Δικεφάλου, έχουν θορυβήσει και τον Ιβάν Σαββίδη, όπως είναι φυσιολογικό. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, μάλιστα, είναι έτοιμος να αναλάβει δράση.

Σκοπεύει άμεσα να περάσει στους συνεργάτες του ξεκάθαρο μήνυμα για τα χρέη, κάτι που ίσως ειπωθεί με κάποιο τρόπο και δημόσια. "Μόλις ψηφιστεί η ρύθμιση πληρώνουμε τα χρέη" θα ξεκαθαρίσει ο Σαββίδης και έτσι θα σβήσει την όποια παραφιλολογία περί κούρασης και ότι είναι απογοητευμένος και σκέφτεται ακόμη και να αποχωρήσει σε βάθος χρόνου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα κάνει και μία προσπάθεια να κρατήσει τον Βρύζα, ωστόσο, το σημαντικότερο γι' αυτόν είναι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Θα έχει επαφές με τον Ιάκωβο Αγγελίδη για να φτιάξουν το πλάνο του ΠΑΟΚ και να αρχίσουν να το "τρέχουν". Εκεί συζητιέται και το όνομα του Κρόιφ, για να αντικαταστήσει τον Βρύζα και να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Δείπνο με πρωτοβουλία του Κλάους

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε αρχηγική πρωτοβουλία μετά το τέλος της χθεσινής (19/2) προπόνησης και παρέθεσε δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα.

Παρόντες ήταν όλοι οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ, σε μία προσπάθεια να επανέλθει το καλό κλίμα, που διαταράχθηκε με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Την Τετάρτη η έφεση

Την επόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, για την τιμωρία του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και ο κ. Πετρόπουλος ζητά να του επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται σε εγρήγορση λόγω της ανησυχίας ότι οι παρεμβάσεις των εισαγγελέων κατά 80% γίνονται δεκτές και μελετούν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK