Αναλαμβάνουν δράση τέσσερις "νέοι"

Μαλεζάς, Ζαϊρο, Ροντρίγκες και Λέοβατς θα πραγματοποιήσουν σήμερα (14/8) στο φιλικό με την Βέροια το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλαμβάνουν δράση τέσσερις "νέοι"

Ενώ πλησιάζουν οι μέρες για τον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι, αλλά και την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 20.00 στην Βέροια ττην τοπική ομάδα, σε φιλική αναμέτρηση. Ετσι, ο Ιγκορ Τούντορ θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τέσσερις από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό και γνώριμο στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές μέρες από τον Παναιτωλικό, τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Ζαϊρο Ντα Σίλβα, ο οποίος άφησε την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, Τρέντσιν, για να έρθει στην Τούμπα, τον 25χρονο ακραίο επιθετικό, Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έπαιζε μέχρι πρότινος στην Ελτσε και τον 27χρονο Κροάτη αριστερό φουλ μπακ, Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος αγοράστηκε από την Ριέκα.

Στόχος του Τούντορ είναι να τους μπολιάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο υπόλοιπο σύνολο, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα. Οι Ροντρίγκες και Μαλεζάς, θυμίζουμε, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Μπρόντμπι, σε αντίθεση με τους Ζαϊρο και Λέοβατς.

Βέβαια, ο Κροάτης προπονητής δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές, τους Αθανασιάδη, Κίτσιου, Πόζογλου και Χαρίση, οι οποίοι χθες (13/8) συνέχισαν την αποθεραπεία τους, ενώ θα απουσιάσει και ο Σλοβάκος μέσος, Ερίκ Σάμπο, που χθες ξεκίνησε τρέξιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK