Ανανέωσε με ΠΑΟΚ και πηγαίνει Τσεχία ο Κάτσε

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος συμφώνησε να παραχωρηθεί δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν.

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ και πηγαίνει Τσεχία ο Κάτσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος όμως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλζεν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Την υπογραφή του σε καινούριο συμβόλαιο που τον “δένει” με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 έβαλε ο Έργκους Κάτσε που την τρέχουσα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος παράλληλα με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλζεν. Η συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Τσεχίας θα είναι μονοετούς διάρκειας και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (24.08). Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Τσεχία όπου το βράδυ της Τρίτης (23.08) η Βικτόρια αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς για τα Play Offs του Champions League. O Κάτσε ξεκίνησε από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το 2011 σε ηλικία 18 ετών κι έκτοτε έχει συμπληρώσει 144 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK