Αναστασιάδης: "Ευλογία να μας σφυρίζει αυτό το παλικάρι" (VIDEO)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν δικαιολόγησε τον Κάτσε για την αποβολή του, αλλά σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο τη διαιτησία του Μήτσιου, τονίζοντας ότι ανάλογες καταστάσεις δυναμώνουν τον ΠΑΟΚ.

Αναστασιάδης: "Ευλογία να μας σφυρίζει αυτό το παλικάρι" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" "ευχήθηκε" ο Μήτσιος να σφυρίζει τον ΠΑΟΚ κάθε Κυριακή, γιατί τέτοιες καταστάσεις δυναμώνουν την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά τόνισε: " Εμείς ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι, οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές. Είπαμε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ήττες. Ήθελα να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό έγινε και η ομάδα μας θύμισε αυτά που κάναμε πριν από 1,5 - 2 μήνες. Όταν, μάλιστα, αυτά γίνονται με δέκα παίκτες, καταλαβαίνεται την αξία τους".

Για το τι μεσολάβησε από την Τρίπολη και εάν υπήρχε θέμα παραίτησής του: " Εμένα με διώχνουν, δεν φεύγω".

Για την αποβολή του Κάτσε: " Απαράδεκτη, όταν αποβάλλεται ένα παίκτης με αυτό τον τρόπο, γι' αυτό τον λόγο, είναι λάθος. Είναι απαράδεκτο".

Για την αγανάκτησή του για τον Μήτσιο και την προτροπή του να φύγει η αποστολή από τον πάγκο: " Όταν υπάρχει αγανάκτηση περνούν πολλά πράγματα από το μυαλό, αλλά αυτά δεν είναι για εδώ. Αυτές οι ερωτήσεις διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, ας μιλήσουμε για μπάλα. Πιστεύω ότι αυτά μας δυναμώνουν περισσότερο. Μπορεί να έρχονται κάποιες στιγμές που η αγανάκτηση φτάνει στο απόγειο, αλλά με βοηθάει πολύ η Παναγία να είμαι ήρεμος. Είπα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο να μην ασχοληθούμε καθόλου με τον διαιτητή και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο άλλος τρόπος είναι να μαλώνεις και να κάνεις αυτό που θέλουν. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές, ή μάλλον ασχολούμαι πολύ για να μην έχουμε αποβολές όπως αυτή του Κάτσε".

Για το παιχνίδι: " Εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα. Εσείς γράψτε ό,τι θέλετε. Η Καλλονή έχει έναν πολύ καλό προπονητή που γνωρίζει καλύτερα απ' όλους και από εμένα το ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια και εντός και εκτός έδρας. Ο καθένας έχει την άποψή του γι αυτό που συμβαίνει".

Για το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ με 11 παίκτες δεν έπαιξε τόσο καλά όσο στο δεύτερο με δέκα: " Γίνεται αυτό που πρέπει. Δεν κρίνω τους διαιτητές, μακάρι να έχουμε αυτό το παλικάρι κάθε Κυριακή, θα είναι μία ευλογία".

Για την επανεμφάνιση του Μακ: " Ο Μακ δεν ήταν πολύ καλός, περίμενα πολλά περισσότερα απ' αυτόν, αλλά έχει την δικαιολογία ότι έλειπε για πολύ καιρό. Αλλά εγώ δεν στέκομαι σε έναν παίκτη. Ο Μακ δεν ήταν σε καλή μέρα ίσως γιατί έκανε καλό παιχνίδι στην Τρίπολη και ήταν περισσότερο κουρασμένος από τους άλλους. Αυτό ήταν, τίποτα άλλο".

Διαβάστε ακόμη:

Τα γαλλικά του Κάτσε και η εντολή του Άγγελου να φύγουν από το γήπεδo (VIDEOS)

Καλλονή - ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEO)

Το χρονικό μιας παρ' ολίγον αποχώρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK