Αναστασιάδης: "Φοβόμουν την κούραση"

Με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, ο Άγγελος Αναστασιάδης παραδέχθηκε ότι φοβόταν μήπως οι παίκτες του έχουν υποστεί κόπωση από τα συνεχόμενα ματς.

Αναστασιάδης: "Φοβόμουν την κούραση"

"Ευχαριστώ τον Πλατανιά που μου έδωσε δουλειά. Δεν το ξεχνάω αυτό. Αν είμαι τώρα στον ΠΑΟΚ το οφείλω σε αυτή την ομάδα. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Επαιξαν καλά. Φοβόμουν την κούραση, αλλά όλα πήγαν καλά", ήταν οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην κάμερα της Nova.

Εν συνεχεία, στη συνέντευξη Τύπου, πρώτος μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου του Τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς, ο οποίος ευχαρίστηκε τον Άγγελο Αναστασιάδη για την προσφορά του στην ομάδα των Χανίων.

"Εκ μέρους της χανιώτικης κοινωνίας που τον έχει αγαπήσει και ως προπονητή και ως άνθρωπο ευχαριστούμε τον Αγγελο Αναστασιάδη. Είμαι λίγος να τον κρίνω ως προπονητή μπορώ όμως να πω ότι είναι είναι ένας σκληρός αλλά δίκαιος άνθρωπος", τόνισε.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την πλευρά του ανταπέδωσε λέγοντας: "Συνεργάστηκα δύο φορές μαζί τους και μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω. Εάν δεν ήταν ο Πλατανιάς δεν θα ήμουν τώρα στον ΠΑΟΚ. Οι δύο φορές που με εμπιστεύτηκαν ήταν σημαντικές".

Οσον αφορά το παιχνίδι δήλωσε: "Ηταν ένα καλό ματς. Μετά από ένα δεκάλεπτο καλό για την ομάδα του Πλατανιά, που εμείς εκείνο το διάστημα ξεχαστήκαμε, αλλά επανήλθαμε γρήγορα, στη συνέχεια ήμασταν καλύτερη ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στον προπονητή του Πλατανιά και στα παιδιά καλή συνέχεια".

Για το γεγονός ότι η νίκη ήρθε εύκολα: "Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά και τίποτα δύσκολο. Είμαστε μία νέα ομάδα που προσπαθούμε να δέσουμε. Παίρνω πολύ καλά μηνύματα από τα παιδιά. Είπα στα παιδιά χαμηλά τα κεφαλάκια. Αλλάζουμε τον τρόπο συμπεριφοράς, τον τρόπο λειτουργίας και έχουμε πετύχει σε τομείς που χρειαζόνταν να αλλάξει η ομάδα. Οσο για την πίεση που με ρωτάτε, φρίκη".

Για τη σημασία της επιτυχίας είπε: "Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργούσε πάλι εντάσεις, είπα λοιπόν στα παιδιά πρέπει να έχουμε 15 μέρες με ηρεμία και ξεκούρασης, γιατί τους έχω κουράσει πολύ. Γι' αυτό τους έδωσα και τριήμερο ρεπό. Να πάνε τα παιδιά στις Εθνικές ομάδες, να γυρίσουν, γιατί έρχεται ένα πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα πολύ βαρύ. Είδα την ομάδα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο και είπα στα παιδιά ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία καλή ομάδα και ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εμείς ήμασταν η αιτία που όλες οι ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής φαίνονταν μικρές. Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις κριτικές, ότι παίζουμε με μικρές ομάδες, όταν παίζεις εσύ καλά φαίνεται και ο αντίπαλος μικρή ομάδα".

Ο Ράζβαν Ρατς, από την πλευρά του, είπε κατά τη βράβευσή του ως MVP του αγώνα: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε εκτός έδρας, είναι μία σημαντική νίκη μου είχαν πει οι συμπαίκτες μου ότι ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα και ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γι αυτό το βραβείο με βοήθησαν για να είμαι εδώ και εγώ βοήθησα την ομάδα.

Μετά το 0-2 πίστευα ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Έπειτα από την αποβολή του Τέτε όλα έγιναν πιο εύκολα. Ήταν αλήθεια ότι δεν φτιάχναμε τόσες ευκαιρίες στην προετοιμασία, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και όπως και με την Ζίμπρου να πετυχαίνουμε πολλά γκολ. Ελπίζω να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Μου αρέσει να βγαίνω μπροστά και να δημιουργώ προϋποθέσεις για γκολ για τους συμπαίκτες μου, θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος".

Διαβάστε ακόμη:

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK