Αναστασιάδης: "Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έριξε παραπάνω βάρος στις πλάτες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ από εκείνο που έχουν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Αναστασιάδης: "Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα"

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου: " Το σίγουρο είναι ότι είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα και δεν το περίμενα. Μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, αλλά κάναμε φθηνά λάθη. Δεν μας πήγε τίποτε. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Ο Κλάους ήταν άρρωστος, ο Σαλπιγγίδης ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό με το πόδι του, ενώ δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε από την αρχή με κάποια άλλα παιδιά. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι άδικο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τρεις φάσεις σε όλο το ματς. Δυο δικά μας λάθη έφεραν τα γκολ του. Συμφωνώ ότι αν δεν γίνει λάθος, δεν μπαίνει γκολ, απλά αυτή τη φορά εμείς τα πληρώσαμε. Καθοριστική και η φάση του Παπαδόπουλου μετά το 1-1 στην οποία θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Πάντως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και να ξεκουραστούμε αυτό το 15ήμερο, αλλά απ' όσο φαίνεται η Παναγιά θέλει να μας έχει στην τσίτα.

Με τη Φιορεντίνα πάλι τους ίδιους θα έβαζα. Θέλω να πω όμως κάτι. Δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Η ομάδα παλεύει και δεν ήταν κακή. Είχε δεκαπέντε παραπάνω στημένα από τον Παναθηναϊκό, είχε κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνει μια ομάδα όταν παίζει συνεχόμενα ματς και δεν έχω παράπονο.

Ο Σαλπιγγίδης κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο που δεν μπορεί να τα κάνει άλλος παίκτης. Κάνει καλή ζωή, δεν έχει τραυματιστεί, απλά το τελευταίο διάστημα πονάει στο πόδι. Για να παίξει άλλος θα πρέπει να είναι έτοιμος και είδατε ότι τόσο ο Περέιρα όσο και ο Παπαδόπουλος είχαν χάσει προπονήσεις.

Δεν χρησιμοποιώ τους νέους γιατί θα τους καταστρέψω. Δεν είναι έτοιμα αυτά τα παιδιά για πρωταθλητισμό. Ο Κουλούρης με άλλους τρεις έπαιξαν στην Κ20 με τον Παναθηναϊκό και ήταν κακός. Απέναντι στην Κ20 του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλός, θα ήταν απέναντι στην πρώτη ομάδα; Να ξέρετε πρώτος είμαι που θέλω να παίξουν αυτά τα παιδιά αλλά δεν είναι έτοιμα

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο που υπάρχει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK