Αναστασιάδης: "Όχι άλλη απειθαρχία και λάθη"

Καμπανάκι Άγγελου Αναστασιάδη για τα δέκα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναστασιάδης: "Όχι άλλη απειθαρχία και λάθη"

Μία μέρα μετά την "βαριά" ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλυσε σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που γίνονται στα τελευταία ματς και ο "Δικέφαλος" δέχεται με ευκολία γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστασιάδης είπε αρχικά: "Συμβαίνουν κι αυτά μέσα σε μια σεζόν. Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά" και συνέχισε: "Όμως, πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Στα τελευταία ματς δεχθήκαμε 10 γκολ κι αυτό σημαίνει ότι ήμασταν απείθαρχοι, γι' αυτό κάνουμε πολλά λάθη και δίνουμε στους αντιπάλους μας την ευκαιρία να φτάνουν στην περιοχή μας και να μας βάζουν γκολ". Καταλήγοντας, βέβαια, πήρε πάνω την ευθύνη αυτής της συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών του λέγοντας: "Αυτό είναι δική μου ευθύνη. Πρέπει να το λύσουμε, για να προχωρήσουμε".

Βραβεύεται ο Κάτσε

Τέλος όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η βράβευση του Έργκους Κάτσε ως MVP της 14ης αγωνιστικής της Super League θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (20/12) στις 11:15 στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK