Αναβάλλεται η παρουσίαση του Τούντορ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, να μην παρουσιαστεί την Τετάρτη. Ικανοποίηση υπάρχει για τον Λούκας Πέρεθ, ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις

Αναβάλλεται η παρουσίαση του Τούντορ
Τούντορ ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο

Αλλαγή δεδομένων για την παρουσίαση του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τελικά δεν θα παρουσιαστεί την Τετάρτη και αυτό θα γίνει λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να δείξει πως σέβεται την αγωνία που υπάρχει στον κόσμο και ότι δεν είναι αποκομμένη από την κοινωνία, αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του Tούντορ και αυτή θα γίνει στην Ολλανδία.

Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" δείχνουν ικανοποιημένοι με την αντιμετώπιση που έχει ο Λούκας Πέρεθ στο ότι θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. "Επανέρχομαι ενθουσιασμένος στον ΠΑΟΚ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στο twitter και στις τάξεις του "Δικεφαλου" λένε πως έτσι ο Λούκας κρατά στάση σεβασμού στους "ασπρόμαυρους". Ακόμη τονίζουν πως ο παίκτης πολογίζεται κανονικά στο ρόστερ και μάλιστα είναι στο γκρουπ των απαραίτητων ποδοσφαιριστών.

Εργομετρικές εξετάσεις

Ωρα εργομετρικών εξετάσεων την Δευτέρα. Το πρωί το πρώτο γκρουπ πέρασε από την Βιοιατρική προκειμένου να υποβληθεί σε ενδελεχή αιματολογικό έλεγχο και στη συνέχεια ακολούθησαν τα εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Ζιώγα. Οι 12 που ολοκλήρωσαν την διαδικασία είναι οι Μελισσάς, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Περέιρα, Μάρτενς, Γκολάσα, Μαντούρο, Γλύκος, Σκόνδρας, Κλάους και Τζαβέλλας. Το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα περάσει από αιματολογικά και εργομετρικά το πρωί της Τρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK