Ανεβάζουν ρυθμούς Αθανασιάδης και Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνιδι με τον Πανθρακικό (06/03), με τους Στέφανο Αθανασιάδη και Γκάρι Ροντρίγκες να προπονούνται κανονικά, ανεβάζοντας παράλληλα ρυθμούς.

Ανεβάζουν ρυθμούς Αθανασιάδης και Ροντρίγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν, η συζήτηση για την επόμενη μέρα έχει περάσει σε καθαρά διοικητικό επίπεδο και ο Ίγκορ Τούντορ με τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρώνονται στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και σε συνθήκες πίεσης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδινε μεγάλη σημασία στη σωστή ανάπτυξη από την άμυνα, στο transition game και στις κοντινές μεταβιβάσεις.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Γκάρι Ροντρίγκες προπονούνται κανονικά κι ανεβάζουν ρυθμούς για να επανέλθουν άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Οι Παναγιώτης Γλύκος, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το Σάββατο (05.03), ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 13:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Κομοτηνή για το προγραμματισμένο παιχνίδι της Κυριακής (06.03) με τον Πανθρακικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK