Ανησυχία για τη ρύθμιση χρεών του ΠΑΟΚ

Ανησυχία προκαλούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διάφορες διαρροές που αφορούν τη ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο.

Ανησυχία για τη ρύθμιση χρεών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αρχικά μέσα ενημέρωσης οικονομικού περιεχομένου έκαναν λόγο για όριο 2-3 εκατ. ευρώ στις ληξιπρόθεσμες οφειλές που θα αποκτήσουν δικαίωμα ένταξης στη νέα ρύθμιση που ετοιμάζει η Κυβέρνηση. Το βράδυ από την άλλη μεταδόθηκαν πληροφορίες τηλεοπτικού καναλιού, σύμφωνα με τις οποίες το πλαφόν ανεβαίνει στα 5 εκ. ευρώ. Εξέλιξη πάντως που αφήνει ξανά εκτός ρύθμισης την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού οι δικές τις οφειλές, μαζί με τα πρόστιμα κυμαίνονται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ακόμη δεν έχει καθοριστεί κανένα όριο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποκλείεται ν' αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Όλα είναι ανοιχτά, καθώς το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης είναι σε διαρκή διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Ενδεικτικό της ρευστότητας που υπάρχει είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στην Βουλή μέχρι την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνάντηση που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα και των Μαρία Γκοντσάρεβα και Μάκη Γκαγκάτση είχε διαφανεί ότι ανοίγει ο δρόμος για να υπάρξει οριστική λύση στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο με την καταβολή του πρωτογενούς κεφαλαίου (περίπου 10,5 εκ. ευρώ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK