Ανησυχία για Βίτορ

Τα νέα της προπόνησης του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, μία ημέρα μετά την "λευκή" ισοπαλία με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα.

Η προπόνηση της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία χωρίστηκε σε δύο μέρη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι μεν βασικοί του αγώνα με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και θεραπείες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είτε δεν αγωνίστηκαν είτε χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα από την εξέταση του Εργκούς Κάτσε , ο οποίος διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο και θα απουσιάσει για 4 εβδομάδες. Ανησυχία προκαλεί και ο πόνος που νιώθει ο Μιγκέλ Βίτορ στο θώρακα, ο οποίος προκαλείται από το μυϊκό τραυματισμό από χτύπημα στην περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής θα επανεξεταστεί το Σάββατο για να φανεί αν είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Κωνσταντινίδης , Κίτσιου , Μυστακίδης , Κ.Σαββίδης και Τσίμιροτ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η σαββατιάτικη προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:30 στη Μεσημβρία και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.