Ανόρθωση - ΠΑΟΚ 1-0

Ο δραστήριος ΠΑΟΚ του φιλικού με τον Απόλλωνα Λεμεσού έδωσε τη θέση του στον "άχρωμο" του φιλικού με την Ανόρθωση, η οποία νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Τζανίσιο (39').

Ανόρθωση - ΠΑΟΚ 1-0

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είχε πολύ αργή ανάπτυξη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δεν ήταν λίγα και τα λάθη στο χώρο του κέντρου.

Με εξαίρεση κάποιες προσπάθειες του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο πρώτο μέρος, ο "δικέφαλος" δεν απείλησε καθόλου και επομένως δίκαια δεν σκόραρε.

Από την άλλη πλευρά, ούτε η Ανόρθωση έθελξε με την απόδοσή της, ωστόσο εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία του ΠΑΟΚ στις εναέριες μονομαχίες και σημείωσε το γκολ που εν τέλει έκρινε το παιχνίδι.

Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39', ο θετικότατος δεξιός μπακ Τζανίσιο βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Γλύκου, έπειτα από κόρνερ του Βουτσίτσεβιτς, και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του "δικεφάλου".

Αξίζει να σημειωθεί πως όσο περνούσε η ώρα τόσο το ποσοστό για την κατοχή της μπάλας ανέβαινε συντριπτικά υπέρ της Ανόρθωσης, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τον Λάζλο Μπόλονι.

Από την άλλη, οι δικαιολογίες για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ είναι αρκετές. Οι πολλές απουσίες, η αφόρητη ζέστη, η κούραση και η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών έπαιξαν το ρόλο τους για να παρουσιαστεί κατώτερος των περιστάσεων.

Οι συνθέσεις:

Ανόρθωση: Στακόβιακ (75' Κωνσταντίνου), Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ ((46' Ανγκέλοφ Σ.), Λαμπάν (82' Θεοδώρου), Κόζιν , Ρονκάτο (65' Ρέζεκ), Λαβόρδε, Βουτσίτσεβιτς, Ανγκέλοφ Ε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (57' Ζουλιάν), Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Π. Γκαρσία (42' Σκέμπης), Αρίας (57' Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90' Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57' Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57' Έτο)

Το live του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK