"Άντονις, για τρία χρόνια"

Πώς ο Αρνεσεν έπεισε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ να κλείσει στον ΠΑΟΚ και η πίστη του Δανού αθλητικού διευθυντή στις δυνατότητές του.

"Άντονις, για τρία χρόνια"

Πληροφορίες για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τέρι Αντονις δίνει η ιστοσελίδα " theworldgame.sbs.com.au". Οπως τονίζεται ο Φρανκ Αρνεσεν διαβεβαίωσε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε ότι θα δοθεί δανεικός από τον Δικέφαλο. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε και από ατζέντη ο οποίος μεσολάβησε για την διαφαινόμενη μεταγραφή.

Στη συνέχεια στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Αντονις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων την Παρασκευή, ενώ ο συντάκτης υπογραμμίζει ότι ο Αρνεσεν του ανέλυσε επί μακρόν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Η συμφωνία κλείνει στις 500.000 δολάρια.

"Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Αντονις ανυπομονεί να ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν είναι πεπεισμένος για την ποιότητα και τις αντοχές του ποδοσφαιριστή", επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK